reviews

8.1

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 16826 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16826 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig park, mooie ligging uitstekende voorzieningen
9
Naam: van den Broek
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super ontspannend
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een zeer aangenaam verblijf, in een leuk huisje. De openingsuren van de faciliteiten waren niet ideaal, wij belgen zijn gewend iets later te gaan eten op vakantie :) . Ik vond de minigolf wel redelijk duur, terwijl de banen niet zo heel speciaal zijn. Enkele redders in het zwembad waren redelijk onvriendelijk, terwijl anderen hier dan weer in uitblinkten (namen ken ik helaas niet). Ik zou nu wel graag weten of we de waarborg van het huisje terugkrijgen, hierover is nog niet veel communicatie gebeurd.
9
Naam: Faissal Eissa
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Hans V
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jessica van der Hoorn
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantieweek gehad. Mooi opgezet park. Vriendelijk personeel. Huisje was van alle gemakken voorzien waaronder zelf een airco!! Die aan stond toen we op de 1e warme dag aankwamen. Heerlijk cool huisje! De douche was ook heerlijk! En bedden sliepen goed.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Gastvrijheid
8
Naam: Dieke Polstra
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het Wolfsven is een gezellig park, de ligging is ook erg mooi. Prima faciliteiten, er is genoeg te doen. Je kunt ook even wat drinken op het terras of iets te eten halen. Het chalet was groot genoeg en volgens de informatie die ons vooraf telefonisch werd gegeven. Het minpunt voor ons was de schoonmaak. We vonden bij aankomst glazen met lipstick van de vorige bewoners. Dat hebben we niet gemeld, maar afgewassen. Later, toen we zelf gingen schoonmaken, kwamen we lange haren tegen in het doucheputje( en die hebben wij niet). Ook erg veel vuil van de vloer gedweild. En de badkamerverwarming blinkt nu weer, het doekje was zwart na gebruik. Dus de controle van de schoonmaak is een duidelijk aandachtspunt. We hebben dit gemeld bij het servicepoint, na afloop. Verder zijn we zeer tevreden over ons weekendje weg.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Eric De Cooman
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer mooi park wij zijn er al verschillende keren geweest, alles zeer goed
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke vakantie gehad. Alles was top. Vakantieverblijf was boven onze verwachtingen. Aanrader
10
Naam: Irma Kouwenhoven
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wederom een geweldig Park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: H Eskens
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park maar ik vind dat de caravans onlogies staan
8
Naam: J.I Casteleijn
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf (weekend) Kindvriendelijk chalets gedateerd. Voor herhaling vatbaar. Tip. Vloerbedeking in chalets vervain (scheurtjes en gaten (kan bij het schoonmaken vocht onder komen) Jan C
7
Naam: Emmy
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke omgeving weinig te doen voor oudere kids en miste wat speeltoestellen in de buurt van de huisjes ..
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik ben nog altijd dik tevreden over dit vakantieverblijf. Tot volgend jaar
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Superleuk park met voldoende faciliteiten en vriendelijk personeel
10
Naam: Lisette Burger
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het in en uit checken was even wennen zo online maar wel fijn en makkelijk! Mooi en groot park voor elke leeftijd wat. Sfeer is erg goed. En meer dan genoeg speelvoorzieningen. Park is netjes( geen rondslingerend afval). En zijn er heerlijk tot rust gekomen. Het was te kort voor ons doen. Komen zeker nog eens terug!
7
Naam: Cees Goossen
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooie nieuwe huizen, alles nieuw en schoon. prachtige ligging van de lodges. alleen veel andere dingen zijn verouderd en aan vervanging toe. personeel was vriendelijk en behulpzaam
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het enige jammer was dat we eerder weg zijn gegaan omdat mijn vrouw ziek was geworden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is mooi groot en een heerlijk meertje voor te zwemmen, jammer dat de caravan niet goed onderhouden wordt en niet goed schoongemaakt was. Hopelijk andere huisjes beter. Helaas veel wespen dus dat is wel iets om rekening mee te houden, maar dan ook echt heel veel wespen. Animatie is leuk en de speelhal voor de kleintjes is goed genoeg, voor ieder wat wils dus.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi leuk net en schoon park met goede voorzieningen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was echt weer super leuk. De sfeer is echt heel goed. Alleen jammer dat de koos plaatjes van het park verdwijnen en hij minder te zien is. En wat ik heel erg jammer vindt is dat het terras niet rook vrij is de kinderen en babys zitten er volop in waardoor heel veel mensen er niet kunnen gaan zitten. Maar verder was het super ik ben met mijn dochter geweest en ik hoop volgend jaar weer te kunnen komen en dat mijn zoon zich goed voelt en ook weer mee kan. We komen helemaal met de trein en je wordt zo lief opgevangen met je koffers. Het was echt super.
9
Naam: Danielle Wolfs-Bons
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor een gezelschap bestaande uit 4 personen en 2 honden was de opbergruimte te weinig. De gordijn op de kleine kamer was aan de korte kant, want het zonlicht kwam er door naar binnen als deze dicht was. Wellicht kan er in de standaarduitrusting van het huisje een broodtrommel worden toegevoegd. Voor oudere mensen is de gladde vloer in de douche een struikelblok en wij mistten hier een beugel in de doucheruimte voor vast te houden onder de douche en eventueel een douchematje voor op de vloer tegen het uitglijden. Tijdens warme zomers wellicht in de toekomst verduisterende rolgordijnen aanschaffen voor in de huisjes?? Is het een idee om alle huisjes waar honden in mogen, te voorzien van een tuin met afgesloten hekwerk. En wij mistten een filterkoffiemachine!!! Verder hebben wij een heel prettig verblijf gehad op de Wolfsven in Lodge 4, nr 610 en dit was zeker voor herhaling vatbaar. Liefs Familie Wolfs-Bons uit Limburg.
9
Naam: Annelies Beckers
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn vakantiepark midden in de bossen. Het huisje stond aan de bosrand. Fijn voor de hond en kinderen. Het werd wel erg warm in de huisjes, mss een idee om ventilator in het huisje te zetten? De kinderen hebben zich goed vermaakt In het zwembad, het meertje en in de speeltuintjes. De app van Roompot met daarin het overzicht van activiteiten en faciliteiten waren erg fijn!! Zelfs de handleidingen van de apparaten stonden hier in. De supermarkt vind ik (te) duur. We komen graag nog een keertje terug!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Minder animatie helaas, toiletten vaak niet schoon en geen papier. Safari tent wel helemaal geweldig!